vrijdag, 02 januari 2009

Topverloper

Een jongeman loopt voorbij een supermarkt en ziet er een bericht aan het uitstalraam hangen waarop vermeld staat dat de eigenaar op zoek is naar een verkoper.

 

Hij stapt de winkel binnen en zegt dat hij de job graag wil. De eigenaar vraagt hem of hij ervaring heeft waarop de jongen het volgende antwoordt: 'Ik? Ervaring? Ik ben de koning van de verkoop! Mijn neef had een winkel en ik heb er zoveel verkocht dat hij stinkend rijk is geworden. Hij woont nu in Brazilië en hoeft er niets anders meer te doen dan te luieren in de zon. Ik zweer op het hoofd van mijn moeder dat er geen betere verkoper bestaat dan ik.'

 

De eigenaar beslist dat hij de jongen die dag nog laat beginnen om zijn verkooptalenten uit te testen. 's Avonds komt hij terug om te zien hoeveel hij verkocht heeft. 'En? Heb je veel verkocht?'.

'Het spijt me maar ik heb maar 1 klant gezien, ik zweer het je!' zegt de jongen.

 

'Tja, dat is niet echt fantastisch. Voor hoeveel heb je aan hem verkocht?'

'Slechts voor EUR 300.000.'

'Wat? EUR 300.000? Hoe heb je dat in godsnaam voor elkaar gekregen?'

 

En de verkoper vertelt: 'De klant kwam binnen en ik verkocht hem een vishengel. Ik stelde hem ook geschikt aas voor alsook een kist om zijn materiaal in te bewaren. Ik vertelde hem dat één lijn eigenlijk niet voldoende is om goed te kunnen vissen en zei hem dat hij met de andere lijn die ik hem toonde zelfs Moby Dick zou kunnen vangen. Voor die lijn had hij natuurlijk ook een reeks aangepaste dobbers en vliegjes nodig. Omdat hij geen belachelijk figuur zou slaan bij de andere vissers verkocht ik hem ook de aangepaste outfit, een waterdichte broek, laarzen, een jas, was om z'n jas te beschermen en een petje. Ah ja, want met een splinternieuwe uitrusting en zonder aangepaste kledij ziet hij eruit als een idioot en onze klanten mogen er niet uitzien als idioten, nietwaar?

Ik vroeg hem waar hij van plan was om te gaan vissen en hij zei dat hij naar zee wou gaan. Ik heb hem dan ook gezegd dat hij best een boot zou kopen en verkocht er hem één van 12 meter met 2 buitenboord motors. Toen ik vroeg hoe hij die boot naar de kust zou brengen, zei hij dat hij dat nog niet goed wist. Ik heb hem dan maar de allernieuwste Mercedes Jeep verkocht met een aanhangwagen om de boot aan vast te maken. Als ik alles optelde kwam ik aan EUR 303.000, ik heb het prijskaartje afgerond naar EUR 300.000 en hij heeft z'n cheque ondertekend.

 

De mond van de eigenaar valt open, hij geloof z'n eigen oren niet en zegt: 'Je hebt een Mercedes verkocht aan iemand die een hengel kwam kopen?'

 

'Wel, niet echt. De klant kwam eigenlijk een doos tampons kopen voor z'n vriendin en toen zei ik: 'Aangezien je weekend toch naar de kloten is, waarom zou je niet eens gaan vissen?'

 

14:56 Gepost door Steven Coremans in Leuke moppen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

zaterdag, 10 november 2007

In de kroeg...

Er lopen 3 condooms de kroeg binnen en gaan aan de bar zitten,
vraagt de bar man: '' wat willen jullie drinken? ''
zegt de eerste: doe mij maar een koud pilsje
de tweede: een glas wijn graag..
de derde: Niks, ik zit nog vol van gister..

Een man besteld een koffie,
De ober komt eraan met de koffie,
Dan zegt de man ineens : er zit een barst in mijn koppje.
Ober: sterke koffie hè

Een man komt een kroeg binnen en vraagt:
'Is hier een toilet?'
De ober: 'Ja, maar die zit verstopt'
Man: 'Maakt niet uit, ik vind hem wel.'

Komen 2 mannen elkaar tegen in een café, de ene heeft alles gebroken en dan vraagt de ander: wat is er gebeurd?
Zegt de ene, nou, ik heb zon luidruchtige mensen onder me in mijn flat dus ik ging even op het balkon kijken.. wat denk je?

Antwoord: Geen balkon:)

Een man kan geen B zeggen hij komt het cafe binnen
De man:Mag ik een iertje?
Barkeeper:Sorry meneer hebben we niet
De volgende dag komt de man bij zijn vriend langs
Vriend:Mischien moet je een pilse vragen.
De volgende dag komt de man naar het cafe Hij vraagt en pilsje
Barkeeper: Bavaria Of Belgies bier!

Er zitten twee mannen in de kroeg al één aan de ander vraagt "vindt jij het erg als ze over je fiets lullen?"
"Nee" zegt de andere man. "Ik heb liever dat ze over mijn fiets lullen dan dat ze over mijn lul fietsen"

 

19:25 Gepost door Steven Coremans in Leuke moppen | Permalink | Commentaren (0) | Tags: in de kroeg |  Facebook |

Sinterklaas

Moeder en vader nemen Jantje mee naar de supermarkt, waar Sinterklaas op bezoek is. Wanneer de Sint vraag wat Jan graag zou hebben, fluistert hij dat in zijn oor. Terug thuisgekomen vragen vader en moeder wat Jantje aan de Sint gevraagd heeft. 'Dat zullen jullie wel zien op 6 december', antwoordt Jan.
Lachend

Waarom komt Sinterklaas nooit in een moskee?
Er staan te veel schoenen.

Hij heeft een lange baard, woont in een ver land en valt huizen en buildings binnen zonder langs de deur te komen. Wie is het? Sinterklaas

In een winkelcentrum in Schiedam vraagt Sinterklaas aan een meisje hoe ze heet en krijgt alleen een boze blik. Sinterklaas herhaalt de vraag. Tenslotte antwoordt het meisje verontwaardigd: "Dat heb ik je vanmorgen in Rotterdam verteld en nu ben je het alweer vergeten!" 

19:13 Gepost door Steven Coremans in Leuke moppen | Permalink | Commentaren (0) | Tags: sinterklaas |  Facebook |